Referanser

Kundene våre sier

En vellykket bedrift kan endre liv. Les hva klientene våre sier om arbeidet vi utfører.

CG
Utrolige resultater

"MikalsenUtvikling har laget våre nettsider og har ansvaret for markedsføringen vår på nett. Dette inkluderer både betalt og organisk markedsføring. Han har skapt utrolige resultater på kort tid. Han har våre beste anbefalinger."

Simen Gundersen
Daglig Leder, CVGuru.no
Lars-Lothe
Nr. 1 på organisk søk

"Vi har brukt MikalsenUtvikling til å opprette heimeside for oss, og synleggjere oss på nettet for nye pasienter gjennom google og facebook. Vi er veldig godt fornøgde med jobben som er gjort. Vi er no nr.1 på organiske søk i Ålesund. Dette har ført til godt tilsig av nye pasienter til tannlegepraksisen vår. Kan absolutt anbefale Mikalsen!

Lars Lothe
Tannlege, Tannlegene på Torget
Ida
Stor økning i antall kunder

"Vi har brukt MikalsenUtvikling til markedsføring av City Nord tannhelse i noen måneder og er svært fornøyd med resultatene det har gitt. Vi har hatt en stor økning i antall kunder og anbefaler gjerne MikalsenUtvikling til andre."

Ida Birgitte Hammervold
Daglig Leder, City Nord Tannhelse
karl-tangen
Markant økning

"Har brukt Mikalsen Utvikling i 9 mnd. og det har vært en god investering. En markant økning av henvendelser over tid. Han er svært tilgjengelig og pålitelig. Anbefales."

Karl Styren Tangen
Daglig Leder, Tannlegene på Torvet
Grande
Vår beste anbefaling

"Dette er virkelig et firma som fortjener skryt. De har hjulpet firmaet mitt til øke kundemasse, tillit blant kunder, omsetning og et nytt og bedre nettverk blant kundene. Skapt utrolige gode resultater, også på kort tid. MikalsenUtvikling får vår beste anbefaling. Topp service, veldig god oppfølging på dag- og kveldstid og hyggelig gjeng å prate med! Ingen tvil om at de skal benyttes hele veien fram til stor suksess. Godt å ha dere med på laget!"

Christoffer Grande
Daglig Leder, G-tec Bilpleie
600079_10150946510116595_30447568_n
Varmeste anbefalinger

"André har vært vår mann på SEO, produksjon av nettsider, teknisk support og digital annonsering i ett år. Vi gir han våre varmeste anbefalinger i forhold til tilgjengelighet, rapportering, service, kunnskap, leveringstid på tjenestene og de generelle resultatene som arbeidet hans genererer."

Anders Guldahl
Daglig Leder, Bestått.no og Speed Trafikkopplæring
Torfinn-small
Utrolig fornøyd

"Er utrolig fornøyd med André Mikalsen, vi bruker han i Alfa Trening og vi er utrolig fornøyd. Vi samarbeider tett og ser frem til et fortsatt godt og spennende samarbeid. Tusen Takk for god service og tilstedeværelse for oss i Alfa Trening Bodø"

Torfinn Fredheim
Daglig Leder, Alfa Trening
Hilde
Dyktig samarbeidspartner

"En meget tålmodig, tilgjengelig, pålitelig og dyktig samarbeidspartner! Anbefales på det varmeste!"

Hilde Harket
KRM as
Anna
Dyktig og profesjonell

"Utrolig fornøyd med kjempe god hjelp! Han var dyktig og profesjonell i yrket sitt, og kan virkelig anbefale han videre."

Anna Myklebust
Blogger
Liv
Anbefaler på det sterkeste

"Bygget opp vår hjemmeside: norskbasenjiklubb.com. Profesjonelt utført, enkelt og moderne design som er brukervennlig mot alle enheter og enkelt å holde ved like selv for «amatører» som oss. Likte særlig live-feeden fra FB og Instagram knyttet opp mot hjemmesiden. Kjapt levert og veldig god pris. Anbefaler på det sterkeste"

Liv Irene Lie
Sekretær, Norskbasenjiklubb

Ønsker du å bli en av våre glade kunder?

Nå kan du få en gratis strategifilm som viser hvor gode muligheter bedriften din har for vekst med våre tjenester.

Filmen er gratis og uforpliktende. Du kan lese mer om filmen ved å trykke på knappen under.

Referanser 1
>
small_c_popup.png

Ja takk, jeg vil gjerne motta strategifilmen

Se hvordan du kan ta bedriften din til nye høyder

Gratis og uforpliktende.