Referanser

Se hva klientene våre sier om vårt arbeid

Dette er virkelig et firma som fortjener skryt. De har hjulpet firmaet mitt til øke kundemasse, tillit blant kunder, omsetning og et nytt og bedre nettverk blant kundene. Skapt utrolige gode resultater, også på kort tid.
MikalsenUtvikling får vår beste anbefaling. Topp service, veldig god oppfølging på dag- og kveldstid og hyggelig gjeng å prate med! Ingen tvil om at de skal benyttes hele veien fram til stor suksess. Godt å ha dere med på laget!
Christoffer Grande
Daglig Leder, G-tec Bilpleie
"MikalsenUtvikling har laget våre nettsider og har ansvaret for markedsføringen vår på nett. Dette inkluderer både betalt og organisk markedsføring. Han har skapt utrolige resultater på kort tid. Han har våre beste anbefalinger."
Simen Gundersen
Daglig Leder, CVGURU.no
"Bra oppfølging og rask respons!"
Lars Lothe
Daglig Leder, Tannlegene på Torget
"Vi har brukt MikalsenUtvikling til markedsføring av City Nord tannhelse i noen måneder og er svært fornøyd med resultatene det har gitt. Vi har hatt en stor økning i antall kunder og anbefaler gjerne MikalsenUtvikling til andre."
Ida Birgitte Hammervold
Daglig Leder, City Nord Tannhelse
"Bygget opp vår hjemmeside: norskbasenjiklubb.com. Profesjonelt utført, enkelt og moderne design som er brukervennlig mot alle enheter og enkelt å holde ved like selv for «amatører» som oss. Likte særlig live-feeden fra FB og Instagram knyttet opp mot hjemmesiden. Kjapt levert og veldig god pris. Anbefaler på det sterkeste "
Liv Irene Lie
Sekretær, Norskbasenjiklubb
"Utrolig fornøyd med kjempe god hjelp! Han var dyktig og profesjonell i yrket sitt, og kan virkelig anbefale han videre."
Anna Myklebust
Blogger