om oss

Vår historie

Mikalsen Utvikling ble stiftet av Andrè Mikalsen i 2015. Etter mange år med utvikling av nettsider ble det ofte et tomrom og ønske om å bidra mer når nettsidene var ferdig levert. Spørsmålet som hele tiden dukket opp var om kunden faktisk kunne få enda flere besøkende til siden. Selv om nettsidene så grafisk bra ut, var de optimale for konvertering til salg?

Dermed startet ferden inn i markedsføring og de digitale kanalene. Etter mange kurs og sene netter ved siden av full jobb, var det på tide å omsette teori til praksis.

Vår første kunde fikk over 30 nye kunder den første måneden, og måtte ansette 2 nye medarbeidere for å håndtere den drastisk økende kundestrømmen. 

Å levere digital markedsføring med slike enormt positive resultater, er så sterkt for oss at vi aldri kommer til å slutte å skape resultater. Å være med på å endre livene til menneskene bak bedriftene er en ubeskrivelig rørende følelse.

I dag har vi et sterkt fokus på å hjelpe små og mellomstore bedrifter, da våre tjenester kan utgjøre en stor forskjell i bedriftens hverdag.

Om oss 1

Vårt mål
er å skape Stor vekst for våre kunder

Det er viktig for oss å levere høy kvalitet i våre tjenester, samtidig som vi løfter våre kunder resultatmessig.

Vi velger å gå inn i samarbeid med bedrifter vi ser et potensiale i, og det er kun disse som nyter godt av våre testede og vinnende metoder for å skaffe nye kunder.

vårt Team

andre-mikalsen

André Mikalsen

Daglig Leder

André har en sterk lidenskap for å skape resultater som ikke bare oppnår forretningsmålene, men overgår alle forventninger.

andre-thunold-rocket-design

André Thunold

Grafisk Designer & Webutvikler

Med en fartstid på snart 20 år og over 200 fornøyde kunder, skaper André design- og webløsninger med profesjonalitet, skreddersøm og høy kvalitet.

Kjell-Amund-Bergheim

Kjell Amund Bergheim

Markedsfører

Kjell Amund behersker mange markedskanaler og dette med rask utførelse og kundeservice.

Dine resultater er trygge med våre sertifiseringer og verktøy

Våre samarbeidspartnere

small_c_popup.png

Ja takk, jeg vil gjerne motta strategifilmen

Se hvordan du kan ta bedriften din til nye høyder

Gratis og uforpliktende.