Om oss

Om oss 1

Vår historie

Mikalsen Utvikling ble stiftet av Andrè Mikalsen i 2015. Etter mange år med utvikling av nettsider ble det ofte et tomrom og ønske om å bidra mer når nettsidene var ferdig levert. Spørsmålet som hele tiden dukket opp var om kunden faktisk kunne få enda flere besøkende til siden. Selv om nettsidene så grafisk bra ut, var de optimale for konvertering til salg?

Dermed startet ferden inn i markedsføring og de digitale kanalene. Etter mange kurs og sene netter ved siden av full jobb, var det på tide å omsette teori til praksis.

Vår første kunde fikk over 30 nye kunder den første måneden som snart ble over 100 nye kunder, og måtte ansette 2 nye medarbeidere for å håndtere den drastisk økende kundestrømmen. 

Å levere digital markedsføring med slike enormt positive resultater, er så sterkt for oss at vi aldri kommer til å slutte å skape resultater. Å være med på å endre livene til menneskene bak bedriftene er en ubeskrivelig rørende følelse.

I dag har vi et sterkt fokus på å hjelpe små og mellomstore bedrifter, da våre tjenester kan utgjøre en stor forskjell i bedriftens hverdag.

0 +

Års erfaring

0

Glade kunder

0 mill +

Annonsekroner håndtert

0 +

Kunder generert

Målsetting

Vårt mål er å skape stor vekst for våre kunder

Det er viktig for oss å levere høy kvalitet i våre tjenester, samtidig som vi løfter våre kunder resultatmessig.

Vi velger å gå inn i samarbeid med bedrifter vi ser et potensiale i, og det er kun disse som nyter godt av våre testede og vinnende metoder for å skaffe nye kunder.

Om oss 2

Dine resultater er trygge med våre sertifiseringer og ekspertise

Om oss 3

Vårt team

Møt vårt talentfulle og herlige team.