Få en fullbooket klinikk og mer frihet.

Vi gjør din tannklinikk markedsledende i din by.

Tannleger 1

Ved hjelp av velprøvde og nye digitale strategier får vi din tannklinikk til å vokse, og bli markedsledende i din by.

Senk skuldrene og få mer frihet til drive klinikken uten å ta tid fra hverdagen til å tenke på hvordan du skal øke kundemassen.

 • Nye pasienter med det siste innen digital markedsføring.
 • Pasienter innen de behandlingene du ønsker, som Invisalign og tannbleking.
 • Et profesjonelt markedsføringsteam med ekspertise for tannleger til kostnaden av en deltidsansatt.
Tannleger 1
Tannleger 3

Din tannklinikk er i godt selskap

Ingen bindingstid

Vi står for resultater, og tilbyr derfor ingen bindingstid på våre avtaler. Hos oss har du frihet til å velge når og hvem du vil være i samarbeid med.

Økt pasientflyt

Vi legger grunnlaget og sørger for at alle digitale veier fører til deg gjennom velprøvde strategier og det siste innen digital markedsføring.

Ekslusivitet i din by

Vi går alltid inn for å gjøre din tannklinikk markedsledende i din by. Dette gjør at vi inngår kun samarbeid med en tannklinikk i hver by.

Referanser

Hva sier tannlegene

Vi setter stor pris på våre kunder, og er alltid stolte av å kunne levere gode resultater.

Karl-tangen
"Har brukt Mikalsen Utvikling i 9 mnd. og det har vært en god investering. En markant økning av henvendelser over tid. Han er svært tilgjengelig og pålitelig. Anbefales."
Karl Tangen
Daglig Leder, Tannlegene på Torvet
Christoffer Bjelland
"Vi er godt fornøyd med tjenestene Mikalsen Utvikling leverer. Vi har overlatt all markedsføring til dem, og resultatene har vært veldig gode. Vi er nå på førsteplass på organisk søk på Google, akkurat som det ble lovet. De drifter også hjemmesiden, og lager Facebook annonser når vi måtte ønske det. Alt i alt er jeg veldig godt fornøyd med produktet de leverer."
Christoffer Bjelland
Daglig Leder, Tannlege Bjelland & Co
Espen-solberg
"Vi har brukt Mikalsen Utvikling over en periode på ca 2 år, og er meget fornøyd med jobben de har gjort for oss og ikke minst med resultatet. Min erfaring er at de jobbet seriøst og grundig for å oppnå det målet de satt for vår bedrift. Med det resultat at vi nå er kjøpt opp av en stor og anerkjent aktør innen tannhelse."
Espen Solgberg
Daglig Leder, Tannlegene i23
Lars-Lothe
"Vi har brukt MikalsenUtvikling til å opprette heimeside for oss, og synleggjere oss på nettet for nye pasienter gjennom google og facebook. Vi er veldig godt fornøgde med jobben som er gjort. Vi er no nr.1 på organiske søk i Ålesund. Dette har ført til godt tilsig av nye pasienter til tannlegepraksisen vår. Kan absolutt anbefale Mikalsen!"
Lars Lothe
Tannlege, Aksla Tannhelse

Eksempel på Google synlighet for vår kunde i Trondheim.

Ikke gå glipp av pasientene du ønsker

Bli funnet for dine beste behandlinger

Vår markedsføring tar høyde for at du ikke bare skal fylle tannlegestolen med vanlig førstegangsundersøkelse, vi gir deg pasientene som ønsker behandlinger utover vanlig undersøkelse og rens.

Ekslusivitet

Hvor kan vi ikke tilby våre tjenester

Vi har et brennende ønske om å gjøre absolutt alt for hver tannklinikk. Dermed har vi ekslusivitetsavtale for alle våre tannklinikker i hver by. Dette gjør at vi ikke kan tilby våre tjenester til flere tannklinikker i samme by.

Se listen over byer vi ikke kan inngå samarbeid med nye tannklinikker.

Hvor vi ikke kan inngå nye samarbeid:

 • Bergen
 • Trondheim
 • Ålesund
 • Fredrikstad
 • Hønefoss
 • Oslo*

  *Vi vil i noen tilfeller undersøke om det er mulig å tilby våre tjenester for spesifikke byområder i Oslo, grunnet størrelsen på byen.

Vårt team

Møt vårt talentfulle og herlige team.

Alt av digital hjelp for å vokse din tannklinikk

Klinikkpakke+

Vi har over 7 år utformet en digital strategi som gir deg stødig økning av pasienter, og de pasientene du ønsker.

Våre strategier gjør at du vil oppleve både en rask økning av pasienthenvendelser og en jevn langsiktig økning.

Samtidig er vi fremoverlent til å teste nye ting og bevege oss med markedet slik at du alltid er ett steg foran konkurrentene.

Nettsiden din er klinikkens viktigste markedskanal. 

Majoriteten av både eksisterende og nye pasienter besøker nettsiden din.

Dersom den ikke gir et godt førsteinntrykk, og er utviklet med formålet med å gi deg nye pasienter, gjør nettsiden både pasientenflyten lav og kostnaden for en ny pasient høy.

Vi utvikler nettsider for tannklinikker som tar høyde for mange fagområder som:

 

Dette gjør at nettsiden faktisk oppnår ønsket resultat som er flere pasienter for din tannklinikk.

Å være øverst på organisk Google resultat (klikk for å se forskjellen mellom organisk og betalt plassering) gir en stødig og god kundestrøm.

Synlighet i kartpakken på lokale søk på søkemotorer utgjør en større andel av klikk på Google.

Dersom din klinikk ikke blir vist i kartpakken på Google, går du glipp av et økende antall pasienter.

Som et bindeledd mellom søkemotoroptimalisering og synlighet av din google min bedrift, vil søkemotorannonsering skape en synlighet på Google som mange drømmer om. 

Vi er sertifisert Google Partner og leverer alt fra A til Å for Google annonsering.

Samtidig er vi godt bevandret med Bing annonsering for å gi deg nye pasienter fra søkemotorer med høy avkastning.

Vi lager annonser som engasjerer og skaffer deg pasientene som du ønsker.

Har du en ny tannlege som kun ønsker Invisalign henvendelser? Vi har annonsene som skaper en høy pasientstrøm av det du ønsker fokus på.

 • Facebook annonsering
 • Instagram annonsering
 • Snapchat annonsering
 • Tik Tok annonsering

Vi er en digital samarbeidspartner for din tannklinikk, dermed tilbyr vi alltid rådgivning for mange ulike aspekter. Alt fra timebestilling gjennom Opus til hvordan håndtere innkommende pasienthenvendelser.

Du vil få en digital rapport som viser hvordan markedsføringen har vært utført i foregående måned. Alt fra kostnader, resultater og mye mer.

Disse kan skreddersys etter ønske på hva du vil se av informasjon om markedsføringen.

Personvern er viktigere i dag enn noen gang, derfor har vi benyttet store ressurser på at din tannklinikk skal være i tråd med GDPR og ha funksjonaliteter og erklæringer i orden.

Visste du f.eks. at nettsiden sin personvererklæring skal inkludere informasjon om kundeinformasjon fra netthenvendelser til Opus?

Vi tester til stadig nye markedskanaler for å både følge med hvor nye pasienter har oppmerksomhet, men også hvordan markedskanaler som gir en høy tilstrøm av nye pasienter til en fornuftig kostnad per pasient.

I våre samarbeid med klinikker er vi nå godt kjent med et luksusproblem at dem får behov for flere ansatte grunnet den økte mengden av nye pasienter vi sender.

Vi bistår deg med å få ut stillingsannonser til relevante søkere, både ved hjelp av annonsering på LinkedIn/Facebook, men også med anbefalinger til hvor man kan legge ut stillingsannonser.

Vi har en utvidet portefølje av tjenester for de klinikkene eller klinikk-kjedene som virkelig har ønske om å ikke bare fylle noen tannlegestoler, men en rekke stoler på en eller flere klinikker.

For å nevne noen tjenester:

 • Youtube annonsering
 • Bannerannonsering
 • Innholdsmarkedsføring
 • Kjede-SEO

 

Hvordan digital strategi som passer din klinikk(er) vil bli avdekket av en strategianalyse før et tilbud vil bli gitt. 

Kunsting intelligens​

M-U bistår til å forbigå alle konkurrenter.

Vår AI robot “M-U” jobber 24/7, 365 dager i året med å analysere din markedsføring, dermed ligger du alltid ett skritt foran konkurrentene.

Nettside

Ofte stilte spørsmål

Her er noen av spørsmålene vi ofte får rundt markedsføringen for tannklinikker.

Vi implementerer både kortsiktige og langsiktige strategier, for å sikre deg både rask pasientøkning og langsiktig vekst.

Alle klinikker har ulikt behov og konkurranse, dermed tilbyr vi en gratis strategianalyse hvor vi avdekker den beste strategien for akkurat din klinikk og kan gi en pris skreddersydd for din klinikk.

Dersom dere har en veldig godt uformet nettside i WordPress i dag, kan det være at vi kun vil gjøre noen endringer for å styrke nettsidens evne til å generere nye pasienter.

I de fleste tilfeller utformer vi en ny og forbedret versjon av nettsiden (redesign), hvor vi implementerer flere fagområder enn det nettsiden ble utviklet med opprinnelig. 

Dette for å sikre at markedsføringen får størst mulig effekt.

Gode kvalitetsbilder og video er sterkt anbefalt. Det er veldig positivt for resultatene på nettsiden og gjennom markedsføringen.

Ja dersom det er ønskelig tilbyr vi opplæring i dette.

Vi har også gratis drift (sikkerhetskopiering, oppdatering mm.) av nettsiden din under samarbeid på markedsføring og utfører også endringsarbeid du måtte ønske på timespris (helt ned i 0.1 fakturerbar time).

Ja, vi har ingen bindingstid eller oppsigelsestid.

Kontakt oss

La oss ta en prat om din bedrift

Gratis og uforpliktende.