Case Studie: Bad & VVS

Fra underpriset oppdrag på Mittanbud til rask forhøyelse av ansatte og god lønnsomhet.

Case studie av Bad & VVS 1

Beskrivelse:

Når Bad & VVS tok kontakt med oss, hadde de et solid og dyktig team, men måtte jakte oppdrag i Mittanbud for å få nok kunder. Dette gjorde at de fikk små oppdrag hvor de også konkurrerte med mange andre rørleggere på pris.

Det kan også være utfordrende i håndtverkerbransjen at prising på mittanbud blir under markedsverdi, grunnet “cowboy” virksomheter.

Nettsiden de hadde fått uformet underpresterte i forhold til konverteringer, og etter 2 måneder med markedsføring gjennom oss hadde de flere henvendelser enn de kunne håndtere, noe som førte til raskt behov for flere ansatte for å håndtere kundestrømmen.

01

Ny selgende nettside

Et stort antall av kundene til Bad & VVS kommer fra Google-søk som leder til nettsiden deres. Det var derfor sentralt å øke trafikk til hjemmesiden, samtidig som at konverteringsraten holdt seg høy. 

Først ble det satt opp en ny nettside som gjorde det enkelt for kunder å se hvorfor de skulle velge Bad & VVS, blant annet med solide referanser og en tydelig oversikt over tjenester.

I løpet av månedene etter lansering gikk fokuset over på å styrke domenet mot Google, og å gjøre det mer synlig for de som er på utkikk etter rørlegger i Bergensområdet. 

Annonsering

Google og Facebook-annonser ble brukt for å gi Bad & VVS den typen kunder som de har et ønske om, og ettersom vår Google og Facebook oppsett gir de en svært lav kostnad pr. nye kunde, har de aldri sett seg tilbake.

02

03

Kostnadsstyring

Strategiene vi benyttet bragte også store fordeler med tanke på kostnad og lønnsomhet i bedriften. 

Med kontinuerlig annonsering i sosiale medier, google annonsering og søkemotoroptimalisering for organisk trafikk, har Bad & VVS en langsiktig strategi med forutsigbare kostnader i sin markedsføring.

Hva sier klienten?

“Er veldig fornøyd. Har opplevd en bra økning i mengde henvendelser og mellom 50-70 % av disse blir til oppdrag.”
Case studie av Bad & VVS 2
Gisle Bjotveit
Daglig Leder, Bad & VVS