André Mikalsen

Daglig leder og digital markedsfører

André Mikalsen er mannen bak Mikalsen Utvikling, som han stiftet i 2015. Som daglig leder og digital markedssjef, jobber han målrettet for å utvikle optimaliserte nettsider og sikre økt trafikk på vegne av kunder. 

“Den beste belønningen og den sterkeste drivkraften for meg er å se kunder bli markedsledende innenfor eget segment og i eget regionale område”.

Gjennom utdannelse i business og IT fra Nord universitet, en rekke kurs og mangeårig erfaring har André utviklet høy ekspertise innen:

·     søkeroptimalisering (SEO)
·     betalt søkerannonsering (PPC)
·     konverteringsoptimalisering (CRO)
·     annonsering på sosiale medier (SMM)

Han vet med andre ord hvordan å drive digital markedsføring som virkelig gir resultater. I tillegg har han lang fartstid innen utvikling av treffende og brukervennlige nettsider.

Utover kompetansen innen IT og markedsføring, har André bakgrunn som ingeniør. Herfra har han med seg evnen til analytisk, planmessig og løsningsorientert tankegang. 

Artikler av André Mikalsen

Digital markedsføring med iOS 14s nye personvernsinnstillinger

Digital markedsføring med iOS 14s nye personvernsinnstillinger

Tidlig på vårparten 2021 trer de nye personvernsendringene for iOS 14 i kraft. Dette vil
påvirke hvilke data tredjepartsaktører som Facebook kan innhente fra iPhone- og iPad-
brukere. I likhet med Facebook forbereder vi i Mikalsen Utvikling oss nå for å kunne
kjøre effektive Facebook-kampanjer også i fremtiden.

Derfor vil vi ikke lenger være Google Partner

Etter å ha vært sertifisert Google Partner siden 2017, velger vi i Mikalsen Utvikling å gi fra oss tittelen i 2021. I starten hjalp partnerskapet oss å skape resultater på vegne av egne kunder. Slik det har utviklet seg, handler det nå mer om å tjene Googles interesser enn å hjelpe kunder på best mulig måte. Det ønsker vi ikke å gå med på.

Kommende endringer i Google algoritmen – Mai 2021

Har du fått med deg Google-endringen som skjer i mai 2021? Ikke alle vet hva denne endringen innebærer, og derfor har vi laget en artikkel som hjelper deg å forstå hva som faktisk skjer, og hvordan du som driver et nettsted kan og bør forholde deg til dette.

Ja takk, jeg vil gjerne motta strategifilmen

Se hvordan du kan ta bedriften din til nye høyder

Gratis og uforpliktende.