Forespørsel om digital markedsføring

Våre tjenester er IKKE for alle bedrifter

Vi vil gjerne hjelpe alle som ønsker tjeneste våre, da vi hjelper mange bedrifter nå større suksess. De klientene vi jobber med velges med omhu og møter våre kriterier for at vi skal kunne passe for et godt samarbeid.

Vi jobber kun med et begrenset antall klienter til enhver tid for å sikre høy kvalitet og fokus på hver enkel bedrift.

Vi jobber med klienter som har: 

En allerede sunn og aktiv bedrift

Våre tjenester er for bedrifter som ønsker økt inntekt mye raskere og til større høyder.

Eksisterende kundestrøm 

Dette betyr at dere har en aktiv bedrift og selger jevnt. Dere trenger ikke være et kjent navn, men dere finnes på markedet dere er innenfor.

Gode produkter/tjenester

Alt vi gjør vil ikke bare gi dere flere salg og økt inntekt, men også gi et godt rykte i ditt marked.

  Vi jobber ikke med følgende: 

 - Nyoppstartet bedrift -

- "Bli rik" svindel/affiliate -

- Voksenmateriell -

Slik sender du førespørsel om samarbeid:

Først må du fylle ut skjemaet under, du trenger ikke bekymre deg, skjemaet er enkelt og vi trenger kun informasjon om hva du selger, hva dere ønsker og litt generell informasjon.

 

Dette gjør at vi kan se på en plan for å øke inntekt deres, basert på hva vi har utført/utfører hos andre som gir millioner i økt inntekt. 

 

 Deretter vil vi sende deg en video som forklarer enkelt hvilke resultater som kan forventes til din bedrift. Fulgt av et avtalt telefonmøte på 15-30 minutter. 

Trinn 1 av 3 - Generell informasjon

33%
  • Dersom du ikke har nettside, la stå tom.

Økt inntekt

Følg med når bedriften din vokser fra nye strømmer av henvendelser og kunder som ønsker å kjøpe dine produkter og tjenester.

Bekymringsfrie Kontrakter

Vi benytter kun måned-til-måned kontrakter. Hvis du betaler for resultater og et selskap ikke leverer, hvorfor skal du bli tvunget til å holde seg i nærheten?

Månedlige Rapporter

Vi sender månedlige rapporter med resultater, oppdateringer og bemerkelsesverdige nyheter, for å gjøre deg oppmerksom på eventuelle endringer i bransjen og anbefalinger for å bidra til din digitale markedsføring.